'Ophouden, Cambuur en De Graafschap. De rechter maakt er korte metten mee'

'Ophouden, Cambuur en De Graafschap. De rechter maakt er korte metten mee'

13-05-2020 16:34
120

SC Cambuur en De Graafschap zijn bezig met een heilloze missie om alsnog promotie naar de Eredivisie af te dwingen. Dat vindt Valentijn Driessen, die niets ziet in de rechtszaak van de twee clubs tegen de KNVB.

Als het aan Driessen ligt, staken de nummers één en twee van de Keuken Kampioen Divisie de strijd. "Ophouden, ophouden met die twee clubs. Werkelijk waar, dan zitten die twee directeuren (Ard de Graaf en Hans-Martijn Ostendorp, red.) bij Beau, afgelopen vrijdag. En dan hebben we het over het imago van het betaalde voetbal", aldus Driessen, die onlangs zijn heup brak, in een video van Veronica Inside.

Wedden

Meer odds

Driessen is verbaasd door het optreden van de twee directeuren. "Dan vertelt die meneer van Cambuur (De Graaf, red.) waarom RKC moet degraderen en waarom RKC geen rechtszaak mag aanspannen. Dat is toch zijn zaak helemaal niet? Waar bemoeit hij zich mee? En vervolgens laten ze de helft van de argumenten weg om hun eigen zaak te bepleiten. Ik denk dat de rechter er hele korte metten mee maakt."