Maat vol voor De Mos: 'Kieft is er een meester in, ik word er moe van'

Maat vol voor De Mos: 'Kieft is er een meester in, ik word er moe van'

15-05-2020 08:40
87

De sneer van Aad de Mos naar Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen is niet voor niets. De oud-trainer van onder meer Ajax en PSV vertelt in de radio-uitzending van Veronica Inside dat hij 'een beetje moe' wordt van het trio.

Genee, presentator van de televisie- en radio-uitzendingen, begreep de uitspraken van De Mos bij Omroep Brabant niet en belde hem op. "Nou, ik begrijp het wel", repliceert De Mos. "Als jullie Aad de Mos belachelijk willen maken, dan beginnen jullie weer over social media en zitten jullie te lachen. Ik word er een beetje moe van, eerlijk gezegd."

Als Genee tegenwerpt dat de Instagram-video's van De Mos 'toch ook leuk, ludiek en een beetje gek zijn', reageert hij: "Je moet maar eens kijken naar de reacties. Als ik een filmpje post, zeggen de mensen: je wordt vanavond weer belachelijk gemaakt (in Veronica Inside, red.). Je kunt ook zeggen: het is de meester die een weddenschap aangaat met zijn leerlingen en hoopt dat er meer dan 100 likes binnenkomen. Ik geef wel een inkijkje in mezelf."

De Mos is ook niet blij met Wim Kieft, die regelmatig aanschuift bij Veronica Inside. "De laatste keren wordt er zo heimelijk om gelachen, vooral Kieft is er een meester in."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@Herdgang @psv #training #football #paarden #sunday #morning #wandeling #Jantje

Een bericht gedeeld door Aad De Mos (@aad300) op