'Veel belletjes' voor Bijl: 'De kans is redelijk groot dat hij gaat vertrekken'

'Veel belletjes' voor Bijl: 'De kans is redelijk groot dat hij gaat vertrekken'

24-05-2020 17:59
55

Glenn Bijl is een zeer gewilde speler, bevestigt FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers. Andere clubs bellen hem het vaakst over de 24-jarige rechtsback uit Stadskanaal.

"Ik krijg veel belletjes, maar de meesten gaan over Glenn", vertelt Lubbers aan Voetbal International. "Vanwege het coronavirus is er veel onduidelijkheid, maar de kans is wel redelijk groot dat hij gaat vertrekken. Gezien zijn leeftijd en het seizoen dat hij gehad heeft, is dat ook wel logisch. Dan komt dat moment ook een keer. De meeste interesse komt toch wel uit het buitenland, al is er nog geen concreet bod op Glenn gedaan."

Wedden

Meer odds

Emmen-trainer Dick Lukkien speculeerde onlangs ook over een vertrek van Bijl. Bovendien zei zaakwaarnemer Mesut Eslik dat PSV, Feyenoord en AZ 'mooie opties' zouden zijn. Lubbers benadrukt dat Emmen niet hóéft mee te werken aan een vertrek van de uitblinker, die vorig jaar nog op weg was naar FC Groningen. "Glenn heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2022, dus hij gaat niet voor een pak suiker weg."