'FC Utrecht ziet aanvallers vertrekken en maakt werk van topscorer Jong PSV'

'FC Utrecht ziet aanvallers vertrekken en maakt werk van topscorer Jong PSV'

Gepubliceerd: maandag 8 juni 2020 om 22:01ma 08-06-2020 om 22:01

FC Utrecht heeft zijn pijlen gericht op Cyril Ngonge. De twintigjarige aanvaller van Club Brugge, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Jong PSV, is een belangrijk transfertarget van de Domstedelingen, meldt Voetbal International.

Volgens het weekblad hebben de eerste gesprekken reeds plaatsgevonden. Ngonge heeft nog een contract voor één jaar in België. Hoeveel hij moet kosten, is niet bekend. PSV besloot een koopoptie van 750.000 euro in het huurcontract niet te lichten. De vleugelaanvaller keert daardoor na de zomer in principe terug naar Club Brugge.

Ngonge, een Belgisch jeugdinternational, was de topscorer van de Eindhovense beloften in de Keuken Kampioen Divisie. In 22 optredens scoorde hij zeven keer. Bij Utrecht moet Ngonge de leemte opvullen die huurlingen Kristoffer Peterson en Issah Abass achterlaten. Ook houden de Domstedelingen rekening met een vertrek van smaakmaker Gyrano Kerk.

De rechtsbuiten was het voorbije seizoen goed voor tien goals en acht assists. Hij ligt nog tot medio 2023 vast in De Galgenwaard en moet dan ook de hoofdprijs opleveren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws