Breaking news

LIVE: Promes dichtbij openingstreffer Ajax, AZ wordt gered door het aluminium

Hartproblemen én coronavirus voor Koeman: 'Ronald en ik hadden allebei corona'

Hartproblemen én coronavirus voor Koeman: 'Ronald en ik hadden allebei corona'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juni 2020 om 22:15za 13-06-2020 om 22:15

Laatste update: zaterdag 13 juni 2020 om 22:19za 13-06-2020 om 22:19

Bondscoach Ronald Koeman en zijn vrouw Bartina zijn allebei getroffen door het coronavirus. Laatstgenoemde heeft dit onthuld in gesprek met de Libelle.

Koeman werd recentelijk getroffen door hartproblemen, nadat hij een fietstocht had gemaakt. Op dat moment was hij net hersteld van het coronavirus, vertelt partner Bartina. "Ronald en ik hebben allebei corona gehad. Onze coronatest was negatief, maar vervolgens hebben we een bloedtest gehad en bleken er bij ons allebei antistoffen in het bloed te zitten", vertelt ze aan de Libelle. De bondscoach had het minder goed getroffen dan zijn vrouw. "Hij is er ook heel ziek van geweest, mijn klachten waren milder."

Later werd Koeman in het ziekenhuis opgenomen, waar hij onlangs al uitgebreid over vertelde in de RTL4-talkshow Beau. De schrik zat er ook bij zijn vrouw goed in. "Ik besefte dat hij er ineens niet meer kan zijn", aldus Bartina. "In eerste instantie zat mijn lijf vol adrenaline, ik schoot in de overlevingsmodus. Hup, actie! Ik ben achter de ambulance aan naar het ziekenhuis gereden. Anderhalf uur later kwam Ronald alweer in een bed aangereden."

De twee zijn uiteindelijk met de schrik vrijgekomen. "Het schijnt dat hij zich uiteindelijk weer beter zal voelen dan hij zich ervoor voelde. En heb ik mijn jonge god weer terug! Maar het heeft wel een impact gehad, hoor. Het moet nu langzaam een plekje krijgen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws