Berghuis poseert met Witschge en Albers bij Erasmusbrug: 'transfer' officieel

Berghuis poseert met Witschge en Albers bij Erasmusbrug: 'transfer' officieel

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 20:41vr 26-06-2020 om 20:41

Laatste update: vrijdag 26 juni 2020 om 20:49vr 26-06-2020 om 20:49

Feyenoord-captain Steven Berghuis heeft een transfer op zakelijk gebied gemaakt. De gedeeld topscorer van het niet beëindigde Eredivisie-seizoen 2019/2020 laat zich voortaan begeleiden door Players United, het bureau van Guido Albers.

Recentelijk doken er al geruchten op dat Berghuis – voorheen cliënt van Mino Raiola – de samenwerking met Albers en de zijnen aan zal gaan. Players United heeft het nieuws vrijdag bevestigd: Berghuis poseert samen met Albers en collega Rob Witschge bij de Rotterdamse Erasmusbrug. De Feyenoord-aanvoerder behoort nu tot dezelfde stal als onder meer Donny van de Beek, Frank en Ronald de Boer, Graziano Pellè, Richairo Zivkovic, Carel Eiting en Hans Hateboer.

Wat deze overstap voor gevolgen heeft voor de sportieve toekomst van Berghuis, zal nog moeten blijken. De 28-jarige Apeldoorner leek in te zetten op een zomerse transfer, maar is na de uitbraak van het coronavirus gaan twijfelen. Berghuis koestert de aanvoerdersband, die hij na de komst van trainer Dick Advocaat kreeg. "De ambitie om het nog eens in het buitenland te laten zien, is niet weg. Maar het gevoel is wel veranderd", liet hij onlangs al weten in een groot interview met het Algemeen Dagblad.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welkom bij #playersunited @stevenberghuis We kijken er naar uit om je te begeleiden bij het vervolg van je carrière⚽️🔥👍🏻 📸 @laurenslindhout

Een bericht gedeeld door Players United (@playersunited) op

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan Berghuis een buitenlandse competitie aan?

Ja, hij heeft zich ruimschoots bewezen bij Feyenoord
62%
Nee, de Eredivisie is zijn plafond
38%
(1369 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws