Smeekbede FC Utrecht-supporters aan Sneijder: Ik ga er zeker over nadenken

Smeekbede FC Utrecht-supporters aan Sneijder: "Ik ga er zeker over nadenken"

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 21:14do 02-07-2020 om 21:14

Laatste update: donderdag 2 juli 2020 om 22:30do 02-07-2020 om 22:30

Fans van FC Utrecht zijn geïnspireerd geraakt door de succesvolle poging van FC Groningen om Arjen Robben te verleiden tot een rentree. De aanhang van de Domstedelingen hoopt dat ook Wesley Sneijder nog één seizoen terugkeert op de Nederlandse velden.

De Utrecht-supporters verrasten de recordinternational donderdag met een bezoek. 'Nog 1 jaar vlammen in je stadsie!', valt te lezen op een spandoek. Sneijder komt uit de Domstad, maar speelde nooit voor de club. Hij werd al op zevenjarige leeftijd opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax, waar hij zijn doorbraak beleefde.

De laatste weken bleek meermaals dat de 36-jarige Sneijder Utrecht een warm hart toedraagt. Zo heeft hij onder meer een skybox in de Galgenwaard. Ook zette de oud-speler van Real Madrid en Internazionale kwaad bloed bij de Ajax-fans door aan te kondigen dat Utrecht de Amsterdammers zou 'slopen' in de beker.

Sneijder voelde zich vereerd. "Ik heb al met Jordy Zuidam (de technisch directeur van FC Utrecht, red.) gesproken", verklapte hij, zo blijkt uit beelden van RTV Utrecht. "Ik ga er zeker over nadenken."

Sneijder zette een jaar geleden een punt achter zijn loopbaan bij Al Gharafa. Zijn laatste officiële wedstrijd speelde hij op 6 december 2018.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws