Twente flirt weer met Elia en El Ahmadi: 'Als hij voor een normaal salaris speelt'

Twente flirt weer met Elia en El Ahmadi: 'Als hij voor een normaal salaris speelt'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2020 om 12:33ma 06-07-2020 om 12:33

FC Twente hoopt zowel Karim El Ahmadi als Eljero Elia naar de Grolsch Veste te halen. Technisch directeur Jan Streuer stelt echter wel dat beide spelers water bij de wijn moeten doen als het gaat om hun salaris.

De onlangs aangestelde Streuer heeft lijntjes uitstaan naar Elia en El Ahmadi. "Wij kennen de situatie van deze spelers", zegt hij tegen FOX Sports. "Voorlopig speelt Elia nog in Turkije, dus hij is nog niet terug. Voor El Ahmadi is het een beetje hetzelfde verhaal. Hij heeft gezegd dat hij in Nederland nog maar voor één club wil spelen en dat is Twente, maar dat hij hier komt spelen is nog geen zekerheid."

De technische man van de Tukkers lijkt er vertrouwen in te hebben dat El Ahmadi binnen afzienbare tijd zal tekenen. "Hij woont hier al en wil dingen doen in de regio. Dat kan dus een interessante speler voor ons zijn."

Twente is echter niet van plan om extravagante bedragen aan salaris uit te gaan geven. "We kunnen ze halen als de speler hier graag wil spelen", maakt Streuer duidelijk. "Als hij dat wil en hij is bereid om voor een normaal salaris te spelen, dan is dat een mogelijkheid. Maar als ze echt voor het geld gaan, dan kunnen dat soort spelers niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws