Boere transfervrij: 'Roda heeft geïnformeerd, maar ook uit Eredivisie interesse'

Boere transfervrij: 'Roda heeft geïnformeerd, maar ook uit Eredivisie interesse'

Tom Boere is transfervrij vertrokken bij KFC Uerdingen uit de 3. Bundesliga. Voor de 27-jarige spits is belangstelling uit binnen- en buitenland, vertelt hij aan Voetbal International. Roda JC is één van de clubs die in de race is.

"Het is lastig", stelt Boere, die het afgelopen seizoen negen keer scoorde in 21 competitieduels. "Er hebben zich verschillende clubs gemeld, dat is prettig... Maar ik moet alles goed op een rij zetten. Het is een andere tijd, door corona is er veel veranderd. Ik heb bijvoorbeeld een mooie aanbieding gekregen voor een avontuur ergens ver weg, maar moet je dat nu willen?"

Boere denkt dat er veel spelers op de markt zullen komen door de coronacrisis. "Moet je als speler nu snel een keuze maken of moet je juist geduldig zijn en wachten? Het is ook de vraag wat clubs nog kunnen en willen betalen? Ik word 28, daar moet ik ook naar kijken. Ik moet een weloverwogen keuze maken", stelt de oud-speler van FC Eindhoven, FC Oss en FC Twente.

Roda JC is één van de clubs die dingt naar zijn gunsten. "Roda heeft geïnformeerd bij mijn zaakwaarnemer, dat klopt. Maar ook uit de Eredivisie is er belangstelling. Terug naar de Keuken Kampioen Divisie is ook een keuze. In Nederland zal voor mij het rechterrijtje van de Eredivisie en de top van de Keuken Kampioen Divisie interessant zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s