Kritiek op Feyenoord-transfers 'onzin': 'Advocaat weet precies wat nodig is'

Kritiek op Feyenoord-transfers 'onzin': 'Advocaat weet precies wat nodig is'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 08:23ma 13-07-2020 om 08:23

Feyenoord-assistent Cor Pot heeft het volste vertrouwen in Mark Diemers en Bryan Linssen. Dat sommige kenners vraagtekens hebben bij de transfers, vindt hij onterecht.

Diemers en Linssen kwamen deze zomer over van respectievelijk Fortuna Sittard en Vitesse. Pot is het niet eens met de critici en supporters die vraagtekens zetten bij de dubbele Eredivisie-deal. "Dat vind ik onzin, want er is lang over nagedacht en veel over gesproken", reageert hij tegenover RTV Rijnmond.

"Als je weet hoe consciëntieus Dick (Advocaat, red.) over spelers praat en hoe hij ze bekijkt en benadert, dan heeft hij zich daar heel goed op voorbereid. Hij weet precies wat er nodig is. Dat is ook zijn kwaliteit."

Burger
Wouter Burger geldt deze zomer ook als 'versterking' bij Feyenoord. De negentienjarige middenvelder werd sinds de winterstop uitgeleend aan Excelsior. Pot: "Ik vind Wouter een uitstekende speler. Hij is nog jong. Hij zal wel moeten concurreren met de andere jongens.

"Hij moet ervoor zorgen dat hij één van die andere drie middenvelders eruit speelt", vervolgt de Feyenoord-assistent over Burger. "Of hij bij Feyenoord komt te spelen, ligt niet alleen aan hemzelf. Als die spelers die er nu staan goed spelen, is er geen reden om hen te vervangen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws