Feyenoord zet streep door beoogde Van Beek-vervanger: Uitgesloten

Feyenoord zet streep door beoogde Van Beek-vervanger: "Uitgesloten"

16-08-2020 13:56 Laatste update: 14:03
97

Feyenoord kan de terugkeer van Edgar Ié uit het hoofd zetten. De club zag in hem een vervanger van Sven van Beek, maar Trabzonspor wil Ié alleen verkopen. Feyenoord hoopte juist te huren.

Feyenoord voerde recentelijk nog gesprekken over de terugkeer van Ié. Dat ging de goede kant op en een rentree in De Kuip leek in de maak, maar technisch directeur Frank Arnesen laat toch weten dat het waarschijnlijk niet zover komt. "Ik denk dat zijn komst uitgesloten is. Ik heb contact met Trabzonspor en zij willen alleen verkopen. Daartoe zijn we niet in staat", zegt hij tegen FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Feyenoord zoekt een vervanger voor Van Beek, die vorige week opnieuw zwaargeblesseerd raakte tegen Sparta en de komende maanden afwezig is. Van Beek keerde juist terug van een blessure die hem maanden aan de kant hield. Zijn herstel duurt vermoedelijk een half jaar.

Arnesen baalt daarvan, vooral voor Van Beek zelf. "Het is een persoonlijk drama voor Sven. Hij heeft hard gewerkt om terug te komen en dan gaat hij in de eerste wedstrijd door z'n enkel. Echt heel sneu voor die jongen, aar ook voor ons. Hij was toch een van de vier centrale verdedigers die we hadden. Nu moeten we een oplossing zoeken. We zijn bezig met een vervanger."