Olé: Messi heeft knoop al doorgehakt en brengt spoedig nieuws naar buiten

Olé: Messi heeft knoop al doorgehakt en brengt spoedig nieuws naar buiten

25-08-2020 13:21
97

Voetbalvolgers uit Argentinië en Catalonië zetten zich schrap: Lionel Messi laat op korte termijn weten hoe zijn sportieve toekomst eruitziet. Volgens het Argentijnse medium Olé heeft de 33-jarige superster al een beslissing genomen en gaat hij het nieuws nog vóór de start van de voorbereiding naar buiten brengen.

Messi is zijn laatste contractjaar ingegaan en vooralsnog lijkt het er niet op dat hij nog bij gaat tekenen. De zesvoudig Ballon d'Or-winnaar heeft dus twee opties: direct vertrekken of zijn contract uitdienen en dan verkassen. Volgens Olé heeft Messi zelf al de knoop doorgehakt: voorlopig is het afwachten welk van de twee opties het wordt en wanneer de vedette zijn beslissing wereldkundig gaat maken.

De sportieve toekomst van Messi is al jarenlang onderwerp van gesprek: na de historische 8-2 nederlaag tegen Bayern München en de komst van trainer Ronald Koeman is de geruchtenstroom alleen maar heviger geworden. De eerste signalen lijken weinig gunstig: Messi leeft al langere tijd in onmin met het Barça-bestuur en ook een telefoongesprek met Ronald Koeman lijkt weinig op te hebben geleverd. Dat goede vriend Luis Suárez door diezelfde Koeman is bedankt voor bewezen diensten, is ook een teken aan de wand.