'Premier League-transfer in de maak voor Van de Beek, nog géén officieel bod'

'Premier League-transfer in de maak voor Van de Beek, nog géén officieel bod'

30-08-2020 15:55
38

Alles wijst erop dat de toekomst van Donny van de Beek in Engeland ligt. Manchester United heeft concrete belangstelling voor de 23-jarige middenvelder van Ajax, al ligt er nog géén bod op tafel.

Van de Beek is nog in Amsterdam, waar hij zaterdag vanwege transferperikelen aan de kant bleef tijdens de oefenwedstrijd tussen Ajax en Eintracht Frankfurt. Sindsdien gonst het van de geruchten. Manchester United lijkt de beste papieren te hebben voor zijn komst.

Volgens The Daily Mail is het echter nog wachten op een bod uit Manchester. De Engelse grootmacht is al geruime tijd geïnteresseerd in Van de Beek, maar benadrukt tegenover de Britse krant dat er nog geen bod is uitgebracht. In de tussentijd is United ook bezig met Aston Villa-vedette Jack Grealish.

"We hebben er afspraken over gemaakt en op het moment dat het zich aandient, dan moet je er ook aan meewerken. Mits het voor alle partijen op de juiste manier gaat", zei Ten Hag dit weekend tegenover Voetbal International over het waarschijnlijke vertrek van Van de Beek.

Spurs
Tottenham Hotspur wordt ook genoemd als optie. Volgens football.london heeft de werkgever van Steven Bergwijn wel 'sterke interesse', maar moeten er eerst spelers vertrekken. Van de Beek is met een prijskaartje van dik 50 miljoen euro bovendien aan de dure kant voor Spurs.