Numan reageert op Ajax-interesse in Boadu en Stengs: 'Alles heeft prijs'

Numan reageert op Ajax-interesse in Boadu en Stengs: 'Alles heeft prijs'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 10:53zo 20-09-2020 om 10:53

Laatste update: zondag 20 september 2020 om 10:55zo 20-09-2020 om 10:55

Ajax volgt de ontwikkeling van Myron Boadu en Calvin Stengs nog altijd, meldt Voetbal International. Scout Arthur Numan van de Alkmaarders vertelt dat de aanvallers en Teun Koopmeiners bij menig Europese topclub op het lijstje staan.

"Dit zijn de grote talenten die bij AZ op een geweldig complex werken", zegt Numan in de talkshow van Kees Jansma bij VI. "Het zijn interessante spelers voor de toekomst. Voor veel spelers is interesse, vanuit het buitenland ook."

Of AZ wil meewerken aan een overstap naar de Amsterdammers, is de vraag. "Alles heeft een prijs, maar dat is niet aan mij", vertelt de voormalig linksback. "Ik kan me voorstellen dat Boadu en Stengs ook voor Ajax interessant zijn. Veel clubs zijn nu voorzichtiger geworden, het is afwachten wat er nog gebeurt."

Numan ziet dat Ajax en in mindere mate PSV transfersommen betalen die voor AZ niet haalbaar zijn. "Die kunnen miljoenen betalen. Wij kijken naar een ander soort markt. We kijken naar jongens met potentie die bij AZ stappen kunnen maken. Nu hebben we Jesper Karlsson van Elfsborg gehaald en eerder Hakon Evjen. Topspelers halen is voor ons heel moeilijk, daar wordt zo veel geld voor gevraagd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zouden Wijndal, Stengs en Boadu bij Ajax passen?

Ja
34%
Nee
19%
Alleen Wijndal
19%
Alleen Stengs
4%
Alleen Boadu
3%
Alleen Wijndal en Stengs
9%
Alleen Wijndal en Boadu
7%
Alleen Stengs en Boadu
4%
(4626 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws