Vissers spot 'straalbezopen' PSV-speler: 'Anders kon hij nooit meer tekenen'

Vissers spot 'straalbezopen' PSV-speler: 'Anders kon hij nooit meer tekenen'

7 mei - 16:59 Laatste update: 17:22
93

Kenneth Perez heeft van één deel van de PSV-huldiging niet genoten. Toen de spelers met de microfoon aan de haal gingen op het titelfeest, vond de analist dat 'écht heel vervelend'. Volkskrant-journalist Willem Vissers zag dat één PSV'er in het bijzonder een heel leuke middag had tijdens de huldiging.

Bij Voetbalpraat vertelt Perez over de huldiging van PSV, die maandag plaatsvond in Eindhoven. "Eigenlijk is het grappig, totdat de spelers de microfoon pakken", doelt de Deen op de festiviteiten die plaatsvonden op het Stadhuisplein in Eindhoven. "Dan wordt het toch écht heel vervelend om naar te kijken. Het is grappig voor de mensen die daar staan, maar om naar te kijken: pfoe, lastig."

"Ik had bijna heimwee naar Rekik", doelt Perez vervolgens op de befaamde Karim Rekiki-leus van de verdediger, op het titelfeest van 2015. "Het was zó gek... Dan pakt iemand zo'n microfoon: PSV, PSV. Ja, het wordt niet heel veel meer. De hele dag hebben ze wat gedronken. Niet allemaal, maar dan komt er wel wat los. Maar het is veel leuker om eraan mee te doen, dan om er naar te kijken."

Vissers vertelt vervolgens over Malik Tillman. "Ik vond het wel mooi om te zien, maar hij was echt straalbezopen. Die drinkt waarschijnlijk normaal niet of heel weinig. Hij moest echt van die trap afgeholpen worden, anders had hij nooit een nieuw contract kunnen tekenen: dan was hij gevallen", doelt Vissers op een filmpje van Tillman dat veel gedeeld is op social media. "Hij werd echt voorzichtig ondersteund. van: deze man is geld waard, die kan nu niet van de trap af vallen."