'Koeman heeft het druk en voert bij Barcelona het volgende slechtnieuwsgesprek'

'Koeman heeft het druk en voert bij Barcelona het volgende slechtnieuwsgesprek'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 16:45zo 20-09-2020 om 16:45

FC Barcelona heeft deze week het volgende slechtnieuwsgesprek gevoerd. De Franse verdediger Jean-Clair Todibo komt niet in de plannen van trainer Ronald Koeman voor. Koeman liet dat deze week ook al weten aan toptalent Riqui Puig.

Volgens L'Equipe hoeft ook Todibo niet op speeltijd te rekenen bij Barcelona. Todibo (20) speelt nog geen twee jaar in Catalonië. Hij werd in januari 2019 gekocht van het Franse Toulouse en speelde het afgelopen half jaar voor Schalke 04. 

Het was overigens al eerder de bedoeling dat Tobido met Barcelona zou spreken over zijn toekomst, maar door de coronacrisis werd die afspraak steeds verplaatst. De Spaanse clubleiding heeft hem deze week laten weten dat hij een rotatiespeler zou worden. Met andere woorden, dat hij niet op veel speeltijd hoeft te rekenen. Todibo vindt dat hij een volledig seizoen moet kunnen meedraaien en heeft daarom besloten om naar een andere club te zoeken, aldus L'Equipe.

Barcelona zette eerst in op een transfersom van 25 miljoen euro voor Todibo, maar kijkt nu anders naar de situatie en sluit een verhuurperiode niet uit. Volgens L'Equipe zijn diverse clubs in hem geïnteresseerd: Everton, Wolverhampton Wanderers, Leicester City en Benfica.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws