Nieuwe flirt met Ekkelenkamp: Nou, ik zou hem ook wel willen kopen hoor

Nieuwe flirt met Ekkelenkamp: "Nou, ik zou hem ook wel willen kopen hoor"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 11:32ma 21-09-2020 om 11:32

De deur bij FC Twente staat nog steeds wagenwijd open voor Jurgen Ekkelenkamp. Ron Jans, trainer van de Enschedese club, ziet de Ajax-middenvelder graag komen.

Het is geen geheim dat Twente interesse heeft in Ekkelenkamp. Na het vertrek van Donny van de Beek naar Manchester United mag de twintigjarige middenvelder echter niet weg. Vorige week speelde hij nog negentig minuten voor Jong Ajax tegen Jong PSV.

"Of ik Ekkelenkamp van Ajax zou willen huren? Nou, ik zou hem ook wel willen kopen hoor", lacht Jans voor de camera van de NOS. "Jan Streuer (technisch directeur Twente, red.) is daar heel open in en ik heb het ook al aangegeven. Jurgen zou welkom zijn. Maar het gaat om deze jongens, daar heb ik ontzettend veel vertrouwen in."

Jans heeft het 'geweldig' naar zijn zin bij Twente, dat vier punten pakte in de eerste twee competitieduels. "Het is ook een genot om samen te werken met Streuer", vertelt hij. "Het enige nadeel is dat het aardig wat huurlingen zijn. Maar we hebben gewoon goede spelers, het zijn ook leuke spelers om naar te kijken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws