Climax in Van Hooijdonk-soap nadert: Denk dat mensen er ook moe van worden

Climax in Van Hooijdonk-soap nadert: "Denk dat mensen er ook moe van worden"

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 09:19di 22-09-2020 om 09:19

Sydney van Hooijdonk gaat vrolijk door met scoren voor NAC Breda, maar weet nog steeds niet of hij het seizoen afmaakt bij de West-Brabanders. De zoon van Pierre van Hooijdonk mocht maandagavond in de basis staan tegen Jong FC Utrecht en scoorde voor de derde keer op rij.

Nu Finn Stokkers naar RKC Waalwijk is vertrokken en Mario Bilate is weggevallen met een blessure, ziet de wereld er opeens heel anders uit voor Van Hooijdonk. De spits kan zijn contract verlengen in Breda, maar weet nog niet of hij dat ook gaat doen. "Deze week duidelijkheid? Niet per se deze week. Ik wil zelf graag dat het deze week is. Maar de voetballerij is raar: het kan ook zomaar drie dagen langer duren", liet hij vanaf Sportpark Zoudenbalch weten aan FOX Sports.

Over belangstelling heeft Van Hooijdonk niet te klagen, verzekert hij. "Er zitten wel een paar mooie dingen tussen. Binnen-of buitenland? Beide", laat hij weten. "Ik heb het verhaal nu 380 keer verteld en ik denk dat mensen er ook moe van worden. Ik hoop komende week een beslissing te nemen. En dan zullen we wel zien wat het gaat worden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij Van Hooijdonk aanraden?

(1724 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws