'Wijnaldum komt er niet uit met Liverpool en staat voor transfervrij vertrek'

'Wijnaldum komt er niet uit met Liverpool en staat voor transfervrij vertrek'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 15:44di 22-09-2020 om 15:44

Georginio Wijnaldum is vermoedelijk aan zijn laatste jaar bij Liverpool bezig. De 29-jarige middenvelder komt er met The Reds niet uit over een nieuw contract, meldt The Athletic.

De gesprekken bevinden zich naar verluidt in een impasse door de eisen van Wijnaldum. De voormalig speler van PSV en Feyenoord zou voor vier jaar bij willen tekenen. Zo ver wil Liverpool niet gaan.

Wijnaldum staat in de belangstelling van Ronald Koeman en FC Barcelona, maar de Catalanen zijn zwaar getroffen door de coronacrisis en kunnen hem vermoedelijk niet betalen. De Oranje-international lijkt daardoor nog één jaar op Anfield te blijven, waarna hij in de zomer transfervrij vertrekt.

Volgens The Athletic hoeft Wijnaldum ondertussen niet te vrezen voor zijn positie in de selectie van Liverpool. Hoewel de Premier League-kampioen met Thiago een geduchte concurrent binnen haalde, staat de Nederlander er uitstekend op bij manager Jürgen Klopp. De Duitser zal gewoon een beroep op Wijnaldum blijven doen.

Wijnaldum speelt sinds 2016 voor Liverpool, dat hem overnam van Newcastle United. Hij won in de havenstad onder meer de Champions League en de Premier League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws