Verbolgen Perez begrijpt niets van KNVB: 'Had je ook op Google kunnen zien'

Verbolgen Perez begrijpt niets van KNVB: 'Had je ook op Google kunnen zien'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 14:25wo 23-09-2020 om 14:25

Kenneth Perez begrijpt helemaal niets van de KNVB. De voetbalbond zou Peter Bosz alleen voor de vorm hebben benaderd, tot ergernis van de FOX Sports-analist.

Rondo-presentator Jack van Gelder onthulde zondagavond dat Bosz door de KNVB is gebeld met de vraag of hij beschikbaar is. De trainer gaf aan in dienst te zijn van Bayer Leverkusen. "Als ze mij gevraagd hadden of ik bondscoach zou willen worden, dan had ik denk ik 'ja' gezegd", werd Bosz geciteerd door Van Gelder.

Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, bevestigt de lezing van Van Gelder. "Ze hebben Bosz voor de vorm gebeld. Ze hebben alleen maar gevraagd: hoe zit het met je contract? Dat is echt waar", zegt hij bij Voetbalpraat. "Dat geloof je toch niet?", reageert een verbolgen Perez.

"Als je Bosz wil hebben, dan ga je toch uitzoeken of het haalbaar is? Dan laat je je toch niet afschepen met een antwoord dat hij nog twee jaar vastligt? Dat had je ook op Google kunnen zien. Wat is dat voor amateurisme, man?! Dan vraag je toch of er mogelijkheden zijn?" Volgens Mossou had de KNVB helemaal geen interesse in Bosz. Perez: "Dan bel je toch niet, man."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws