'Dembélé blijft toch bij Barcelona en verkleint kans op transfer van Memphis'

'Dembélé blijft toch bij Barcelona en verkleint kans op transfer van Memphis'

05-10-2020 12:53
37

Ousmane Dembélé blijft naar verluidt bij Barcelona. De Franse aanvaller werd de afgelopen dagen vaak gelinkt aan Manchester United, maar van een transfer lijkt het niet te komen. Dat kan ook gevolgen hebben voor Memphis Depay.

Barcelona moet spelers verkopen om nog nieuwelingen naar Camp Nou te kunnen halen en een vertrek van Dembélé had ervoor kunnen zorgen dat de transfer van Depay naar de ploeg van trainer Ronald Koeman in een stroomversnelling zou komen. Nu meldt RMC Sport dat de Franse vleugelaanvaller dit seizoen speler van de Blaugranas zal blijven.

Daarmee is de kans dat Depay deze transferperiode nog naar Barcelona vertrekt een stuk kleiner geworden. De aanvalsleider van Olympique Lyon en het Nederlands elftal zou graag herenigd worden met Koeman en ook de trainer is voorstander van een transfer, maar om die nog te kunnen bewerkstelligen zal een andere speler verkocht moeten worden.

Manchester United zet ondertussen vol in op de komst van Alex Telles en Edinson Cavani en heeft daardoor geen interesse meer in Dembélé.