VVV maakt terugkeer oude bekende officieel: 'Ben ik de club dankbaar voor'

VVV maakt terugkeer oude bekende officieel: 'Ben ik de club dankbaar voor'

15-10-2020 19:28 Laatste update: 19:33
11

Torino Hunte heeft een contract getekend bij VVV-Venlo. Het betekent een terugkeer naar zijn oude club voor de aanvaller, die in Venlo een contract voor één seizoen tekent, met de optie voor nog een seizoen.

Dat maakt VVV via officiële kanalen bekend. Hunte speelde van 2015 tot 2018 ook al bij de club en kwam tot 102 officiële wedstrijden in het shirt van VVV, waarin hij zestien doelpunten maakte en twaalf assists gaf. Hunte trainde de laatste tijd al mee bij VVV.

"Het is mooi dat ik weer bij VVV-Venlo terug mag keren. Dit is een club waar ik drie seizoenen lang met heel veel plezier heb gespeeld en waar ik een fantastische tijd heb beleefd", geeft Hunte aan in een eerste reactie. "Ik ben nota bene kampioen geworden met VVV-Venlo. Dan is het heel mooi dat je hier een tweede kans krijgt. Daar ben ik de club dankbaar voor."

Stan Valckx is tevreden met de terugkeer van de aanvaller. "Torino is een goede voetballer en een jongen die qua persoonlijkheid ook prima in de groep past. Mooi dat we hem kunnen toevoegen aan onze selectie. Hij is een speler met snelheid en een actie in de benen, die altijd zorgt voor dreiging. We heten Torino dan ook weer van harte welkom op het oude nest."