Van Dijk klimt in de pen en komt met eerste reactie na dramatisch blessurenieuws

Van Dijk klimt in de pen en komt met eerste reactie na dramatisch blessurenieuws

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 23:15zo 18-10-2020 om 23:15

Virgil van Dijk geeft in een eerste reactie aan alles op alles te zetten om zo snel mogelijk te herstellen. De verdediger van Liverpool en het Nederlands elftal moet geopereerd worden aan zijn knie.

Zaterdag in het duel met Everton ging het mis voor Van Dijk, die neergehaald werd door doelman Jordan Pickford. Het seizoen 2020/2021 is mogelijk voorbij en ook het EK staat op de tocht. 'Ik heb met een arts gesproken om de start van mijn revalidatieperiode te plannen', schrijft Van Dijk op Twitter. 'Ik ben nu volledig gefocust op mijn herstel en zal alles doen om snel mogelijk terug te keren.'

'Los van de logische teleurstelling, ik geloof er heilig in dat er kansen liggen in moeilijke tijden en met Gods help ga ik zorgen dat ik beter, fitter en sterker terugkeer dan ooit', schrijft hij.

'Ik wil iedereen bedanken voor de steunbetuigingen. Het betekent veel voor mij en mijn familie. Ik ga nu alles doen om mijn teamgenoten te steunen. Mijn eigen herstel bekijk ik van dag tot dag. I'll be back.'

Van Dijk moet nog worden geopereerd. Liverpool zal vermoedelijk daarna bekendmaken hoe lang het herstel van Van Dijk exact gaat duren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws