Vertrouwen bij Atalanta: 'Als we winnen van Ajax, zitten we in een goede positie'

Vertrouwen bij Atalanta: 'Als we winnen van Ajax, zitten we in een goede positie'

22-10-2020 00:28
41

Alejandro 'Papu' Gómez is blij met de start van Atalanta Bergamo in de Champions League. Op bezoek bij FC Midtjylland werd er met 0-4 gewonnen, volgende week staat het affiche tegen Ajax op het programma.

"Het team heeft veel meer ervaring en zelfvertrouwen vergeleken met vorig seizoen", vertelt Gómez in gesprek met Sky Sport Italia. "We weten dat alles kan gebeuren in de groepsfase en we moeten tot de laatste wedstrijd door blijven gaan. Als we de volgende wedstrijd tegen Ajax winnen, zitten we in een goede positie om door te gaan naar de volgende ronde."

De 32-jarige Gómez heeft dit seizoen al vijf doelpunten gemaakt in vijf officiële wedstrijden. "De waarheid is dat wanneer je een bal raakt en deze er vervolgens regelmatig invalt, het een kettingreactie wordt. Ik denk dat ik gewoon vaker op doel heb geschoten dan vorig jaar", geeft Gómez aan, die tegen Midtjylland op prachtige wijze het net vond.

Hij sluit af met complimenten aan het adres van twee Atalanta-middenvelders. "Het belangrijkste is dat wij spelers hebben die nooit stoppen met rennen. Marten de Roon en Remo Freuler zijn als dieren, ze blijven maar gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie