Ajax scoort dertien keer in Venlo: Hij zal nu niet denken: hoe goed ben ik?

Ajax scoort dertien keer in Venlo: "Hij zal nu niet denken: hoe goed ben ik?"

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 16:09zo 25-10-2020 om 16:09

Lassina Traoré scoorde zaterdag tegen VVV-Venlo vijf keer, maar zal niet naast z'n schoenen gaan lopen. Dat denkt Ronald de Boer. De spelers van Ajax kregen zaterdag in De Koel een rondleiding door de defensie van VVV. Het werd 0-13.

"Als je tegen zo'n tegenstander fantastisch speelt kun je zeggen dat je fantastisch was, maar als ik tegen m'n schoonmoeder speel ben ik ook goed", zegt De Boer bij FOX Sports. "Hij zal nu niet denken: hoe goed ben ik? Het is heerlijk dat hij vijf keer scoort en zal ongetwijfeld een klein zetje in z'n rug krijgen, maar hij denkt niet dat hij nu een topspits is."

Hugo Borst heeft een vergelijkbare mening. Ajax speelt dinsdag in de Champions League tegen Atalanta Bergamo en dat is andere koek. "We weten niet of Traoré gaat slagen bij Ajax, want er is geen verhouding tussen deze wedstrijd en de Champions League. Dit was zó makkelijk.."

Mario Been denkt dat er vaker monsterscores neergezet zullen worden. "Ik denk dat er nog wel meer grote uitslagen zullen komen, zeker als dit soort ploegen ook nog eens zonder publiek speelt. Het wordt een stuk moeilijker, meestal word je over een dood punt geholpen", zegt de analist, die tien jaar geleden als trainer van Feyenoord met 10-0 verloor van PSV.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Traoré slagen bij Ajax?

Ja
65%
Nee
35%
(1746 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws