Kraay over 'spel' rondom Rankovic: Er zijn mensen die van Rankovic af willen

Kraay over 'spel' rondom Rankovic: "Er zijn mensen die van Rankovic af willen"

01-11-2020 17:05
25

ADO Den Haag-trainer Aleksandar Rankovic staat onder druk, beweert FOX Sports-verslaggever Hans Kraay junior. De 42-jarige oud-speler is pas bezig aan zijn eerste seizoen als eindverantwoordelijk.

Rankovic was vorig seizoen assistent-trainer bij Sparta en keerde deze zomer terug bij ADO, de club die hij tussen 2005 en 2011 al als speler diende. Volgens Kraay heeft hij een goede band met de spelersgroep. "Van allerlei kanten is mij hier bevestigd dat de spelers van Rankovic houden, heel veel zelfs", aldus Kraay, die namens FOX aanwezig is bij het Eredivisie-duel tussen PSV en ADO van zondagmiddag.

De geboren Serviër lijkt er in de overige clubgeledingen echter minder goed op te staan. "Er is een spel bezig om een paar messen in zijn rug te steken. Er zijn mensen die van Rankovic af willen. En ik hoop dat, wat er ook gebeurt vandaag (zondag, red.), Rankovic kan blijven", vervolgt Kraay.

Ranko haalde met ADO vier punten uit de eerste zes competitieduels. Midweeks was er een bekersucces voor de Residentieclub: mede dankzij een rake kopbal van doelman Luuk Koopmans werd Sparta na penalty's uitgeschakeld.