Rankovic reageert na nieuwe nederlaag ADO: 'In Den Haag is het altijd onrustig'

Rankovic reageert na nieuwe nederlaag ADO: 'In Den Haag is het altijd onrustig'

08-11-2020 07:15 Laatste update: 10:03
33

Aleksander Rankovic staat onder grote druk bij ADO Den Haag. Volgens verschillende media is het een kwestie van tijd dat de trainer de laan uit wordt gestuurd. Rankovic zelf laat daar na afloop van ADO Den Haag - FC Twente (2-4) niets over los. 

Rankovic is zich ervan bewust dat hij onder een vergrootglas ligt. "Als hoofdtrainer voel in een bepaalde druk, een bepaalde onrust", begint Rankovic na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen FC Twente tegen de NOS. "Maar mijn spelers gelukkig niet. Bij ADO Den Haag is het altijd onrustig", glimlacht de trainer.

Rankovic weet dat alleen het halen van resultaten de huidige situatie kan veranderen. "Ja, tuurlijk, daarom vind ik het ook jammer dat we ook geen punten pakken deze wedstrijd, want dat zou wel helpen. Maar ja, nu hebben we niks en gaan we gewoon door. Gewoon blijven strijden en kijken waar wij punten kunnen sprokkelen", stelt de trainer van ADO strijdlustig.

ADO bezit na de nederlaag tegen FC Twente zaterdagavond de zestiende plek in de Eredivisie. De ploeg van Rankovic kan zondag nog zakken naar de zeventiende plaats, als FC Emmen weet de winnen of gelijk speelt op bezoek bij Vitesse. De wedstrijd tussen Vitesse en Emmen begint zondagmiddag om 14.30.