Kritiek op Barça-trainingen: ‘Het is zo gemaakt dat aantal spelers ze leuk vinden'

Kritiek op Barça-trainingen: ‘Het is zo gemaakt dat aantal spelers ze leuk vinden'

12-11-2020 22:36 Laatste update: 22:55
23

Het huwelijk tussen FC Barcelona en Antoine Griezmann is vooralsnog geen gelukkige. Zelfs de oom van de Franse aanvaller, Emmanuel Lopes, heeft zich uitgesproken over de Spaanse grootmacht en stelt dat de trainingen bij de club niet gunstig zijn voor Griezmann.

"Ik was ervan overtuigd dat Antoine niet meteen zou slagen in zijn eerste zes maanden bij Barcelona, maar ik had niet verwacht dat het een jaar zou duren", vertelt Lopes in een documentaire op de Franse televisiezender M6, geciteerd door Diario SPORT. "Bovendien, met Messi daar… Ik weet wat er daar gebeurt, het is niet makkelijk voor Antoine."

Lopes geeft aan dat Griezmann een aantal keer zijn hart heeft gelucht in zijn bijzijn. Lopes is echter niet van plan om dat allemaal zomaar openbaar te maken. "Er zijn zaken die niet verteld kunnen worden. Maar er wordt bij Barcelona niet genoeg werk verzet. De trainingen zijn zo gemaakt dat aantal spelers ze leuk vinden. Dat werkt niet."

De oom van Griezmann geeft aan dat er spelers zijn die niet veel hoeven te doen om goed te spelen, maar zo zit Griezmann niet in elkaar. "Bij Antoine is het andersom, hij heeft goede trainingen nodig om goed te spelen."