Immers loopt op laatste benen: Soms red ik nu negen uur, half tien niet eens

Immers loopt op laatste benen: "Soms red ik nu negen uur, half tien niet eens"

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 11:38di 24-11-2020 om 11:38

Lex Immers (34) voelt dat de jaren gaan tellen. De Haagse zomeraanwinst van NAC Breda kampt voortdurend met fysieke ongemakken en heeft meer tijd nodig om te herstellen.

"Tanden, corona, kuit en nu weer een tik op mijn scheenbeen en enkel", somt Immers op tegenover BN DeStem. "Als ik zo het seizoen moet doorkomen en we winnen de wedstrijden, is het oké. Maar ik voel dat de jaartjes gaan tellen."

Het vraagt allemaal om extra hersteltijd. "Door het coronavirus heb ik een redelijke nasleep qua vermoeidheid. Normaal gesproken ging ik 's avonds elf uur, half twaalf naar bed. Soms red ik nu negen uur, half tien niet eens. Dan ben ik kapot, moe. 's Ochtends ook, vermoeid opstaan. En snel vermoeid in de avond. Het lichaam is dan op."

Ook door het volle speelschema van NAC heeft Immers zich weleens beter gevoeld. "Kom ik toch terug op mijn leeftijd, dat heeft daarmee te maken. Het duurt allemaal wat langer om fit te worden als je ergens van terugkomt. Na een wedstrijd heb ik al gauw twee tot drie daagjes nodig om volledig te herstellen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws