Tobiasen tipt voormalig Ajax-target: 'Wil hem wel eens in een Ajax-shirt zien'

Tobiasen tipt voormalig Ajax-target: 'Wil hem wel eens in een Ajax-shirt zien'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 17:03wo 25-11-2020 om 17:03

Almere City-trainer Ole Tobiasen denkt niet dat zijn landgenoten van FC Midtjylland Ajax in de problemen zullen brengen. De zesvoudig international van Denemarken is echter benieuwd naar de inbreng van Pione Sisto.

Ajax liep tijdens de eerste confrontatie in Herning uit naar een razendsnelle 0-2 voorsprong, maar won uiteindelijk met hangen en wurgen met 1-2. Dat was eigenlijk niet nodig, vindt Tobiasen. "Het verschil in kwaliteit tussen de ploegen is te groot en van onderschatting bij Ajax zal ook geen sprake zijn. Ik verwacht daarom dat Ajax heel makkelijk zal winnen", laat hij weten aan het Algemeen Dagblad.

De oud-verdediger vindt dat 'niet één Midtjylland-speler van Ajax-niveau is', maar licht Sisto uit. De buitenspeler speelde zich ooit in de kijker bij Ajax, vertrok uiteindelijk naar Celta de Vigo en is sinds september weer terug in Denemarken. "Ik zou hem graag eens in het shirt van Ajax willen zien", aldus Tobiasen. "Kijken of hij zich dan, net zoals nu bij Midtjylland, ook wekelijks kan laten gelden. Ik denk echt dat hij veel beter tot zijn recht komt wanneer hij, zoals bij Ajax, veel goede voetballers om zich heen heeft."

Ajax en FC Midtjylland trappen woensdag om 21.00 uur af in Amsterdam. De ploeg van Erik ten Hag heeft vier punten verzameld in zijn eerste drie Champions League-duels, de tegenstander uit Denemarken staat nog op nul.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt Ajax - Midtjylland?

Zege Ajax
89%
Zege Midtjylland
5%
Gelijkspel
5%
(5062 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws