'Clubleiding van Inter beboet Vidal en twijfelt over aanblijven van coach Conte'

'Clubleiding van Inter beboet Vidal en twijfelt over aanblijven van coach Conte'

26-11-2020 14:54
23

Internazionale gaat Arturo Vidal beboeten voor zijn rode kaart in het Champions League-treffen met Real Madrid. De Chileen kreeg twee gele kaarten binnen één minuut omdat hij de scheidsrechter agressief bejegende.

Inter had een overwinning op Real Madrid nodig om kwalificatie voor de volgende ronde van het miljardenbal in eigen hand te houden, maar verloor in eigen huis met 2-0 van De Koninklijke. De rode kaart die Vidal opliep was daar één van de oorzaken voor. De middenvelder van de Nerazzurri kreeg na en duel in het strafschopgebied geen strafschopgebied en was het daar niet mee eens.

Wedden

Meer odds

Hij ging in gesprek met scheidsrechter Anthony Taylor en toen die hem een gele kaart gaf voor protesteren ging Vidal door het lint. Hij probeerde de Engelse leidsman aan te vallen en kreeg daarvoor zijn tweede gele en dus rode kaart. Inter is niet gediend van de actie van de Chileen en zal hem volgens de Gazzetta dello Sport gaan beboeten.

Door de nederlaag neemt de druk op trainer Antonio Conte zienderogen toe. Weer een seizoen zonder overwintering in de Champions League zal hem zwaar worden aangerekend. De Nerazzurri moeten hun laatste twee groepsduels tegen Borussia Mönchengladbach en Shakhtar Donetsk winnen en dan hopen dat de resultaten op de andere velden gunstig uitvallen.