Dilrosun overweegt een vertrek bij Hertha: 'Dan moet ik misschien verder kijken'

Dilrosun overweegt een vertrek bij Hertha: 'Dan moet ik misschien verder kijken'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 17:06vr 27-11-2020 om 17:06

Javairô Dilrosun denkt aan een vertrek bij Hertha BSC. De 22-jarige vleugelaanvaller komt in Duitsland amper aan spelen toe en wil daar verandering in brengen.

Dilrosun wil nog geen conclusies trekken over een transfer. "De komende weken worden heel belangrijk", laat de aanvaller weten in gesprek met VI. "Ik moet mijn situatie tot december even aankijken. Als de transfermarkt eenmaal opengaat en ik speel nog steeds te weinig, dan moet ik misschien verder kijken. Maar voor nu heb ik er nog alle vertrouwen in dat ik mijn kansen in Duitsland wel ga krijgen."

Dat Dilrosun nog maar weinig in actie kwam dit seizoen heeft verschillende redenen. "Ik was geblesseerd, maar heb ook een tijdje in quarantaine gezeten", onthult hij. "Dat is alleen niet in het nieuws gekomen. Mijn vriendin had corona en dus moest ik twee weken binnenblijven. Dat was rond de vorige interlandperiode, toen ik nog bij de voorselectie van Oranje zat. Toen ik hersteld was, koos de trainer voor een andere formatie. We spelen nu met een diepe spits en twee spitsen daarachter."

Dit seizoen kwam de rappe aanvaller slechts 46 minuten in actie voor de club uit Berlijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws