AZ kan opgelucht ademhalen: 'Zoals ik mij nu voel, wil ik hier gewoon doorbreken'

AZ kan opgelucht ademhalen: 'Zoals ik mij nu voel, wil ik hier gewoon doorbreken'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 08:12wo 02-12-2020 om 08:12

Het doel van Mohamed Taabouni is nog altijd om door te breken bij AZ. De achttienjarige aanvallende middenvelder werd maandag in verband gebracht met een transfer naar de Serie A of de Primera División.

Volgens Voetbal International hebben meerdere clubs serieuze belangstelling voor Taabouni, die in 2019 Europees kampioen werd met Oranje O17. "Ik heb het ook gelezen, maar ik speel bij AZ. En ik heb het naar mijn zin hier. Het is mijn doel om hier het eerste elftal te halen", reageert de speler van de Alkmaarse beloften bij FOX Sports.

"Natuurlijk denk ik weleens na over mijn toekomst. Maar ik heb het naar mijn zin hier en ik denk dat de club ook wel vertrouwen in mij heeft", vervolgt Taabouni, die een winters vertrek niet waarschijnlijk lijkt te achten. "Er is niets uitgesloten in het voetbal natuurlijk, maar zoals ik mij nu voel wil ik gewoon doorbreken in het eerste van AZ. Zoals ik het zie, moet het wel goedkomen."

Taabouni ligt nog tot medio 2022 vast in het Afas Stadion. Hij was dit seizoen goed voor zeven goals en twee assists in twaalf duels in de Keuken Kampioen Divisie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Taabouni het niveau voor AZ 1?

Ja
63%
Nee
37%
(1833 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws