'Presidentskandidaten van Barça weten waar ze aan toe zijn inzake Neymar-transfer'

'Presidentskandidaten van Barça weten waar ze aan toe zijn inzake Neymar-transfer'

11-12-2020 12:14 Laatste update: 12:57
5

Paris Saint-Germain rekent er niet op dat Neymar zal vertrekken uit de Franse hoofdstad. Het contract van de Braziliaanse superster loopt in de zomer van 2022 af, maar de gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn al opgestart.

De club is optimistisch over het verlengen van het contract van Neymar. Toch liggen er nog andere kapers op de kust: diverse personen die zich kandidaat hebben gesteld voor het presidentschap van Barcelona beloven de vleugelspeler terug te halen wanneer zij de verkiezingen winnen.

Het zou dus kunnen dat Neymar nog even wacht met verlengen en in dat geval heeft clubeigenaar Nasser Al-Khelaifi al een prijs in zijn hoofd voor de Braziliaan. Voor minder dan honderd miljoen euro zal hij niet vertrekken, zo weet L'Équipe te melden. Toch verwacht de club dat hun sterspeler langer zal blijven en er is PSG veel aan gelegen dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Het doel van de club is dat hij als speler van de Parijzenaars actief zal zijn op het WK van 2022 in Qatar.

Ook zijn er contractonderhandelingen geopend met Kylian Mbappé, de andere steraanvaller in het shirt van de Parijzenaars. De aanvaller staat in de belangstelling van Real Madrid, maar ook in het geval van de Fransman heeft PSG er alle vertrouwen in dat hij spoedig zal bijtekenen.