21 biertjes voor de kerst: Messi-slachtoffers krijgen bier voor iedere tegengoal

21 biertjes voor de kerst: Messi-slachtoffers krijgen bier voor iedere tegengoal

25-12-2020 11:14 Laatste update: 26-12-2020 12:49
37

Een mooie - en voor sommigen ook pijnlijke - marketingstunt van Budweiser: de bierfabrikant heeft de keepers die tijdens hun carrière een doelpunt van Lionel Messi om de oren hebben gehad, een biertje toegestuurd voor iedere tegengoal die zij moesten incasseren.

Dit vanwege het record dat Messi afgelopen dinsdag neerzette. Zijn goal in de 65e minuut van de wedstrijd tegen Real Valladolid was de 644e voor FC Barcelona, en daarmee brak hij het oude record van goals gemaakt voor één club, dat op naam stond van Pelé.

Wedden

Meer odds

Diego Alves gaat in ieder geval een mooie kerst tegemoet. De 35-jarige Braziliaan kreeg als doelman van Almería en Valencia liefst 21 doelpunten van Messi om de oren en heeft 21 biertjes opgestuurd gekregen. Ook Gorka Iraizoz, Andrés Fernández en de legendarische doelman Iker Casillas mogen aan de drank: zij moesten zeven keer een bal van Messi uit het net vissen.

Op de flesjes is het nummer van het doelpunt van de Argentijnse legende gedrukt. Ook keepers als Keylor Navas (7), Thibaut Courtois (9) en Jan Oblak (10) mogen aan de Budweiser. Laatstgenoemde ging als een boer met kiespijn op de foto met zijn 'trofee'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)