Dumfries lovend over Schmidt: 'Het beste van dit PSV heeft nog niemand gezien'

Dumfries lovend over Schmidt: 'Het beste van dit PSV heeft nog niemand gezien'

29-12-2020 11:02 Laatste update: 11:23
131

Denzel Dumfries vindt dat PSV veel professioneler is geworden door de aanpak van trainer Roger Schmidt. Volgens de aanvoerder staat de club uit Eindhoven er goed op, maar moet het beste spel van PSV nog komen.

Dumfries stelt in een interview op de clubsite dat de club een moeilijke eerste seizoenshelft achter de rug heeft. "Toch vind ik dat je in ieder opzicht kunt zien dat we groeien. Ondanks de moeilijke tijd, deze rare situatie en veel nieuwe jongens in ons elftal voetballen we beter en beter."

Volgens Dumfries moet het beste nog komen. "We gaan heel goed met elkaar om, durven eerlijk naar elkaar te zijn en zijn professioneel. Binnen en buiten het veld. Het beste van dit PSV heeft nog niemand gezien."

Die professionaliteit ziet de rechtsback ook terug in de aanpak van Schmidt, die zijn ploeg voor en na de training de gym in stuurt. "Ik ben heel anders naar mijn lichaam gaan kijken. Heb mezelf ook weleens achter de oren gekrabd. Ik dacht altijd dat ik heel goed voor mezelf zorgde, maar ik voel me nu sterker en fitter dan ooit. Eigenlijk ben ik meer bezig met mijn vak dan eerst."