'Seun of God' zweert bij mosterdbehandeling: 'Dat kunstgras was net schuurpapier'

'Seun of God' zweert bij mosterdbehandeling: 'Dat kunstgras was net schuurpapier'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 14:11ma 25-01-2021 om 14:11

Ralf Seuntjens is afgelopen zondag geblesseerd geraakt op het kunstgras van FC Volendam en gaat er alles aan doen om zo snel mogelijk te herstellen. De spits van De Graafschap smeert zelfs mosterd op zijn gekwetste enkel.

Eerder dit seizoen liep Seuntjens, ook op kunstgras, al een enkelblessure op. Dat leek ervoor te zorgen dat hij een aantal weken moest toekijken, maar na twee weken kon hij weer meedoen. Destijds verklaarde hij mosterd op zijn enkel te smeren om het vocht sneller weg te laten trekken en dat gaat hij dit keer weer doen.

Na de wedstrijd in Volendam, die door de Superboeren met 4-1 werd gewonnen, klaagde 'The Seun of God' over de slechte staat van het gras. "Ik ga vanavond weer mosterd smeren", liet hij weten tegenover het Algemeen Dagblad. "Het kunstgras was net schuurpapier. Daar kan je de deuren mee schuren."

Mike Snoei, de trainer van De Graafschap, hoopt dat de mosterdtechniek van Seuntjens opnieuw werkt. "Dit lijkt wel even te gaan duren. Maar Ralf kennende gaat hij er alles aan doen om het proces te versnellen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws