Contractnieuws uit Arnhem: Vitesse-talent wordt beloond door clubleiding

Contractnieuws uit Arnhem: Vitesse-talent wordt beloond door clubleiding

04-02-2021 16:50
13

Vitesse-talent Nouri Cheung (18) heeft een nieuw contract getekend in Arnhem. De middenvelder ligt nu tot de zomer van 2023 vast. Cheung traint al een tijdje mee met de A-selectie van trainer Thomas Letsch.

"Ik heb het enorm naar mijn zin bij Vitesse. De laatste tijd mag ik geregeld meetrainen met het eerste elftal en zat ik zelfs al een keer op de bank", zegt Cheung op de clubsite van Vitesse. "Ik blijf mijzelf ontwikkelen door hard te werken en gefocust te blijven. Mijn motivatie is om elke dag beter te worden en dan hoop ik de volgende jeugdspeler te zijn die zijn debuut gaat maken."

Wedden

Meer odds

"We zien veel potentie in Nouri",aldus technisch directeur Johannes Spors. "Hard blijven werken en alles aangrijpen om beter te worden, dat is voor elke speler de manier om stappen te blijven maken. We hopen dat Nouri de ontwikkeling doorzet zoals we allemaal wensen. Daarnaast voelen jeugdspelers dat er wat mogelijk is in Arnhem. Dat is een goed teken en wordt gestaafd door de vele oud-jeugdspelers in de selectie die bovendien de nodige speelminuten krijgen."