Malen niet blij met beslissing Schmidt: 'Eerlijk antwoord? Klein beetje in emotie'

Malen niet blij met beslissing Schmidt: 'Eerlijk antwoord? Klein beetje in emotie'

06-02-2021 19:19
82

Donyell Malen was zaterdag de grote man tijdens de overwinning van PSV op FC Twente. De aanvaller maakte twee doelpunten, maar was niet blij dat trainer Roger Schmidt hem vlak voor tijd naar de kant haalde.

Malen had er al twee gemaakt, toen hij vier minuten voor tijd gewisseld werd door Schmidt. Aantaande woensdag staat de belangrijke wedstrijd tegen Ajax in de KNVB Beker op het programma. Malen was er echter niet blij mee. "Eerlijk antwoord? Tuurlijk wil ik blijven staan. Ik wil altijd een hattrick maken als dat kan. Een klein beetje in de emotie, maar het is wat het is", vertelt hij tegen ESPN.

Vooral de tweede treffer van Malen was een mooie. Hij speelde zich knap vrij in het strafschopgebied van Twente en schoot hard raak. "Ik had een paar keer het gevoel dat ik hem eerder kon krijgen op die positie. Hier zat wel een klein beetje vuur achter", lacht de aanvaller, die denkt dat hij steeds dichter bij zijn oude vorm komt. "Het gaat goed. Ik zit er goed in en heb plezier als ik op het veld sta", besluit hij.