Beker is geen must voor Feyenoord: 'In de competitie zijn we ook volop in de race'

Beker is geen must voor Feyenoord: 'In de competitie zijn we ook volop in de race'

16-02-2021 17:49
82

Dick Advocaat voelt dat zijn spelers revanche willen nemen op SC Heerenveen. Een kleine maand geleden verloor Feyenoord met 3-0 van de Friezen en de Rotterdammers kunnen in de kwartfinale van het bekertoernooi wraak nemen.

De verwachting van de Kleine Generaal is dat beide ploegen redenen genoeg hebben om vol voor de winst te gaan. "Ik heb in ieder geval wel het idee dat de revanchegevoelens leven binnen de groep", vertelt Advocaat op de website van Feyenoord. "Maar zij zullen ook gretig zijn. Ze weten ook dat ze met twee overwinningen in de bekerfinale staan."

Wedden

Meer odds

Voor beide formaties is het winnen van het bekertoernooi de kortste weg naar Europees voetbal. Advocaat wil dat cliché echter niet horen. "De wedstrijd van woensdag is heel belangrijk, maar ook via de competitie kunnen we ons nog plaatsen voor Europees voetbal. We zijn ook daar nog volop in de race."

Heerenveen en Feyenoord staan woensdagavond vanaf 18.45 uur tegenover elkaar in het Abe Lenstra Stadion. De wedstrijd had eigenlijk vorige week donderdag plaats moeten vinden, maar werd toen afgelast vanwege het winterweer.