Schmidt strooit na PSV-eliminatie met complimenten: Voor mij geen verrassing

Schmidt strooit na PSV-eliminatie met complimenten: "Voor mij geen verrassing"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 11:20vr 26-02-2021 om 11:20

Laatste update: vrijdag 26 februari 2021 om 14:01vr 26-02-2021 om 14:01

Roger Schmidt strooit na de Europa League-eliminatie van PSV toch met complimenten. Het spel van Olivier Boscagli was uitstekend, oordeelt de Duitse trainer.

Schmidt zette Boscagli tegen Olympiakos (2-1) op het middenveld als vervanger van Ibrahim Sangaré. Dat pakte goed uit. "Voor mij geen verrassing", reageert Schmidt bij ESPN. "Ik zie veel in Boscagli."

"Hij is een complete speler", vervolgt de PSV-trainer, die vervolgens aan een opsomming begint over de kwaliteiten van Boscagli. "Technisch top, snel, goed in duels, overzicht, lange en korte ballen, anticiperen... Hij doet het als centrumverdediger en het was voor mij geen verrassing dat hij het ook kan op het middenveld. Of hij ook tegen Ajax op die plek speelt? We zullen zien."

Schmidt concludeert dat 'bijna alles' goed ging tegen Olympiakos. "Bijna. We hebben nagelaten om het na rust uit te spelen en krijgen een goal tegen. Dat heeft de doorslag gegeven. De teleurstelling is enorm groot, omdat we veel geïnvesteerd hebben in deze wedstrijd."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws