Feyenoord ziet tweede kandidaat afhaken: 'Sparta bood mij iets moois aan'

Feyenoord ziet tweede kandidaat afhaken: 'Sparta bood mij iets moois aan'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 12:17vr 26-02-2021 om 12:17

Feyenoord moet een streep zetten door de naam van Leen van Steensel. Hij was in beeld om de nieuwe teammanager in De Kuip te worden, maar blijft Sparta trouw.

Van Steensel heeft een nieuw, tweejarig contract getekend op Het Kasteel, waar hij de functie van teammanager reeds vervulde. "Ik ben hier heel erg blij en trots mee", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Henk van Stee heeft me een aantal opties aangeboden, waar veel waardering uitsprak. Donderdag heb ik de knoop doorgehakt om nog eens twee jaar bij Sparta te blijven."

Van Steensel was samen met tenniscoach Raemon Sluiter en waterpolotrainer Robin van Galen kandidaat om Bas van Noortwijk als teammanager van Feyenoord op te volgen. Na Sluiter bedankt ook Van Steensel dus voor die eer. Hij werd aan het begin van het seizoen al gepolst door de topclub en in februari volgde een gesprek in Rotterdam-Zuid.

Van Steensel voelt zich vereerd door de interesse van Feyenoord. "Maar Sparta bood me iets moois aan. Feyenoord kon nog geen keuze maken. Ik stond daar er goed op. Daar ben ik ook trots op. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant sprak daar veel waardering uit."

Bij Feyenoord had Van Steensel wel een 'fijn gesprek'. "We hebben nog een paar keer contact gehad. Maar Feyenoord had meer tijd nodig en Sparta gaf die tijd niet. Ergens vind ik dat ook wel weer mooi."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws