Breaking news

LIVE: Ajax speelt tegen zichzelf bij RKC en wordt gered door de lat

Vlaar kon naar Ajax en Tottenham Hotspur: 'Ik heb er geen spijt van'

Vlaar kon naar Ajax en Tottenham Hotspur: 'Ik heb er geen spijt van'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 08:54za 27-02-2021 om 08:54

Laatste update: zaterdag 27 februari 2021 om 12:47za 27-02-2021 om 12:47

Ron Vlaar kon in het verleden toptransfers maken naar Ajax en Tottenham Hotspur, maar baalt niet dat die niet door zijn gegaan. De inmiddels gestopte verdediger (36) gold ooit als een van de belangrijkste talenten bij AZ.

Vlaar wist zich bij AZ in de kijker te spelen van Ajax en Tottenham. Dat was rond 2005. "Ik ben er trots op dat ik langdurig bij AZ, Feyenoord en Aston Villa heb gespeeld, zodat ik overal iets moois heb kunnen opbouwen. En nee, ik heb er geen spijt van dat transfers naar Ajax en Tottenham Hotspur niet doorgingen", zegt Vlaar in een groot interview met De Telegraaf.

"Mijn tijd bij Feyenoord heeft me mede door mijn blessures gevormd, gemaakt tot wie ik ben. Daar ben ik dankbaar voor", zegt hij. "De club heeft me gesteund in de tijd dat ik het heel moeilijk had, zelfs tijdens de revalidatie mijn contract verlengd."

Maar nu is de koek op. Vlaar was herstellende van een blessure, maar vindt het genoeg geweest. "Ik gaf altijd extra gas. Ik was niet de beste, maar wilde keihard werken. Zo kan ik nu zeggen dat ik het maximale uit mijn loopbaan heb gehaald. Dat geeft me veel voldoening, waardoor ik vrede kan hebben met het abrupte einde."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws