ED: Ihattaren mogelijk niet van de partij tegen Ajax na botsing met Schmidt

ED: Ihattaren mogelijk niet van de partij tegen Ajax na botsing met Schmidt

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 22:11za 27-02-2021 om 22:11

Laatste update: zondag 28 februari 2021 om 10:16zo 28-02-2021 om 10:16

Mohamed Ihattaren behoort mogelijk niet tot de wedstrijdselectie van PSV tijdens de topper tegen Ajax, meldt het Eindhovens Dagblad zaterdagavond. De spelmaker zou in botsing zijn gekomen met trainer Roger Schmidt.

Volgens 'meerdere bronnen' is er 'intern trammelant' geweest en hebben Schmidt en Ihattaren woorden gekregen. 'Het is daarom nog niet zeker of hij zondag deel uitmaakt van de selectie van PSV, dat speelt tegen Ajax. Als er iets gebeurt waardoor dat toch noodzakelijk zou zijn, kan het wellicht nog', schrijft het ED. Waar de ruzie precies over ging, is niet geheel duidelijk. Volgens de berichtgeving heeft het te maken met 'de focus op zijn eigen sportieve ontwikkeling en het team'.

Het is niet de eerste keer dat Schmidt en Ihattaren in botsing zijn gekomen. Aan het begin van het seizoen werd de Utrechtse linkspoot al eens uit de selectie gezet: Ihattaren moest volgens de trainer aan zijn houding en zijn fysieke gesteldheid werken. Later legden de twee het weer bij. Nadat Ihattaren tegen FC Utrecht zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte, vloog hij zijn trainer in de armen. "Ik praat veel met hem. Hij houdt me gewoon scherp. Elke training honderd procent. Hij laat me gewoon zien hoe het profleven eruitziet", liet hij toen weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws