Breaking news

LIVE: Rensch valt geblesseerd uit, Ajax leidt nog steeds met minimaal verschil

Serie A-troon komt vrij: dolend Juventus loopt ook in Verona averij op

Serie A-troon komt vrij: dolend Juventus loopt ook in Verona averij op

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 22:38za 27-02-2021 om 22:38

Juventus raakt steeds verder achterop in de strijd om de landstitel. De winnaar van de laatste negen Serie A-edities knoeide zaterdagavond tegen middenmoter Hellas Verona en heeft verzuimd om Internazionale en AC Milan onder druk te zetten: de nummers één en twee kunnen zondag op respectievelijk tien en zes punten van de nummer drie komen.

De Oude Dame wist voor rust nauwelijks iets klaar te spelen in Stadio Marcantonio Bentegodi. De grootste kans van de wedstrijd was zelfs voor de gastheren. Davide Faraoni stichtte gevaar met een kopbal, maar Wojciech Szczesny hield Matthijs de Ligt en de zijnen op de been.

Juventus kan echter altijd beschikken over de topscorer van de Serie A, werd kort na de rust duidelijk. Aaron Ramsey en Federico Chiesa zetten de aanval op, Cristiano Ronaldo kwam vrij voor de goal en de Portugees maakte zijn negentiende van het seizoen: 0-1. Die treffer hielp Juventus echter niet over het dode punt heen.

Een kwartier voor tijd werd het dan ook de gelijkmaker. Darko Lazovic slingerde de bal voor en Antonín Barák klopte Alex Sandro in de lucht: 1-1. De thuisploeg leek zelfs nog door te drukken, maar dankzij Szczesny bleef Juventus dat leed bespaard. La Vecchia Signora heeft Internazionale en AC Milan echter opnieuw een kans gegeven om Juventus' hegemonie te beëindigen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Serie A Juventus

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws