'PSV hoopt deze week op groen licht, Twente heeft geen haast in Drommel-deal'

'PSV hoopt deze week op groen licht, Twente heeft geen haast in Drommel-deal'

10-03-2021 09:48 Laatste update: 09:58
79

PSV verwacht Joël Drommel nog deze week te presenteren als aanwinst voor volgend seizoen. TC/Tubantia heeft goed nieuws voor de PSV-fans: er wordt verwacht dat het sluiten van een deal daadwerkelijk gaat lukken deze week.

Technisch directeur Jan Streuer van Twente is normaal openhartig over aanstaande transfers, maar wil niets kwijt over de onderhandelingen met PSV over Drommel. "Elk woord wat ik erover zeg een eigen leven gaat leiden", tekent TC/Tubantia op. Drommel ontkent vooralsnog dat hij een persoonlijk akkoord heeft bereikt met PSV, maar dat hij naar PSV gaat 'is zo goed als zeker'. Hij kan in Eindhoven een contract voor vier of vijf seizoenen tekenen.

PSV wil snel zakendoen: ook Ajax houdt een oogje in het zeil, nu er nog veel onzekerheid is rondom Andre Onana. Twente heeft minder haast. Voor de prijs is het beter wanneer er meerdere clubs in het spel zijn voor Drommel. Ingewijden denken dat PSV drie tot vier miljoen euro voor de sluitpost wil betalen. Twente heeft een bedrag in zijn hoofd en wil daar vooralsnog niet van afwijken. 

De onderhandelingen tussen PSV en Twente lopen dus nog. Waar dinsdag gemeld werd dat PSV hoopt op een snelle overeenkomst, stelt TC/Tubantia dat dit waarschijnlijk gerealiseerd gaat worden.