Kieft heeft zwak voor Feyenoord: 'Verdomme man, er zit gewoon geen geld'

Kieft heeft zwak voor Feyenoord: 'Verdomme man, er zit gewoon geen geld'

13-03-2021 13:51
158

Wim Kieft hoopt dat Feyenoord in staat is om Europees voetbal te halen. De analist en gewezen spits van onder meer Ajax en PSV ziet dat de Rotterdammers het lastig hebben en zou graag zien dat ze daar bovenop komen.

Volgens Kieft zal Feyenoord zondag van PSV gaan verliezen, maar daarna zou er een Rotterdamse revival plaats moeten gaan vinden. "Dat team wordt maar niet beter", zegt hij in Koffie met Kieft bij Veronica Inside. "Ik hoop echt van harte dat ze wel Europees voetbal gaan halen. Dat meen ik serieus."

Op basis van de historie van de club zou Feyenoord in Europa actief moeten zijn, stelt de ex-spits. "Het zal nog een hele weg zijn, want tweede worden ze niet en de beker winnen kan ook niet meer. Het is zo'n grote club met een enorme historie, maar verdomme man.. Er zit gewoon geen geld."

Met Arne Slot aan het roer hoopt Kieft dat de Stadionclub, de nummer vijf van de huidige Eredivisie, volgend seizoen weer bovenin mee kan doen. "Het is tijd voor een inhaalslag met een nieuwe trainer. Dat zal nog een heel karwei worden, maar voor Feyenoord heb ik toch altijd wel een beetje een zwak."