'Fraaie promotie lonkt voor uitblinkende Schouten: Napoli is concreet'

'Fraaie promotie lonkt voor uitblinkende Schouten: Napoli is concreet'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 12:44di 06-04-2021 om 12:44

Napoli is nog altijd geïnteresseerd in Jerdy Schouten, zo meldt althans Calcio Napoli. De Italiaanse topclub heeft al meerdere, vruchtbare gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemer van de 24-jarige Nederlander van Bologna.

Volgens het Italiaanse medium hebben Napoli en het kamp Schouten regelmatig contact. Technisch directeur Cristiano Giuntoli heeft zijn pijlen op de oud-speler van Excelsior gericht nu een langer verblijf van Tiémoué Bakayoko niet in de lijn der verwachting ligt. De Fransman, die wordt gehuurd van Chelsea, stelt enigszins teleur in het Stadio Diego Armando Maradona en bovendien moet hij veertien miljoen euro kosten.

In Napels zijn ze al langer gecharmeerd van Schouten, die ook in beeld is bij bondscoach Frank de Boer. De huidige nummer vijf van de Serie A zou bereid zijn om het salaris van de controleur te verdubbelen. Momenteel verdient hij ruim vijfhonderdduizend euro per jaar bij Bologna, dat hem in 2019 voor naar verluidt twee miljoen euro overnam van Excelsior en zijn uitblinker niet zonder slag of stoot zal laten gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws