'Dortmund-parel Moukoko (16) sluit ex-vriendin op in huis, politie valt binnen'

'Dortmund-parel Moukoko (16) sluit ex-vriendin op in huis, politie valt binnen'

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 09:21zo 11-04-2021 om 09:21

Opvallend nieuws uit Duitsland: de politie is een tijd terug het huis van Borussia Dortmund-parel Youssoufa Moukoko (16) binnengevallen, omdat hij zijn ex-vriendin had opgesloten. Dat bevestigt politiewoordvoerder Oliver Peiler in gesprek met BILD.

Dortmund en Moukoko hebben besloten niet in te gaan op de vragen vanuit de pers en willen het incident eerst intern bespreken. Ook Ruhr Nachrichten bevestigt het nieuws en stelt dat Moukoko zijn vriendin na een ruzie had opgesloten in zijn eigen huis. De aanvaller moest weg en wilde er zeker van zijn dat hij op een later tijdstip met haar verder kon praten. 

Zijn ex-vriendin bleef hierdoor alleen achter in het huis. Omdat ze niet naar buiten kon, heeft ze de politie gebeld. Die wist haar te bevrijden. De vrouw in kwestie heeft besloten geen aanklacht in te dienen tegen Moukoko, maar het incident wordt wel onderzocht door de politie, die de zaak hoog opneemt.

Vooral de leeftijden van de twee hoofdrolspelers zijn na het incident onderwerp van gesprek. Moukoko kreeg een relatie met de vrouw toen hij 14 jaar was. Zijn vriendin was op dat moment 21. Zolang de partner niet ouder is dan 21 is de seksuele meerderjaardigheid echter 14 jaar, dus de twee deden niets verkeerd. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws