'PSV en FC Twente akkoord: Drommel ondergaat keuring, transfersom bekend'

'PSV en FC Twente akkoord: Drommel ondergaat keuring, transfersom bekend'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 06:38ma 12-04-2021 om 06:38

Joël Drommel is definitief op weg naar PSV. De doelman van FC Twente ondergaat maandag een medische keuring, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

De transfer van Drommel hangt al geruime tijd in de lucht en afgelopen weekend hebben PSV en FC Twente elkaar definitief gevonden. De twee clubs werden het lange tijd niet eens over de transfersom, maar de Enschedeërs bewogen uiteindelijk in de richting van de Eindhovenaren. Drommel was er zelf allang uit met PSV.

Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International maken geen melding van de officiële transfersom, maar Twente is bereid 'met beduidend minder genoegen te nemen dan de 6,5 miljoen euro die eerder was gevraagd', klinkt het. PSV zou 3,5 miljoen willen betalen, exclusief bonussen.

Nu de onderhandelingen in een stroomversnelling zijn beland, is de transfer van Drommel een kwestie van tijd. De 24-jarige doelman uit Bussum ondergaat maandag een medische keuring en wordt vermoedelijk later deze week gepresenteerd. In het Philips Stadion ligt een vijfjarig contract tot medio 2026 klaar.

'PSV ziet in Drommel een toekomstig international en denkt met hem een nieuwe nummer 1 voor de komende jaren te hebben gevonden', schrijt het ED. Mogelijk staat Yvon Mvogo voor een vertrek uit Eindhoven. Hij wordt gehuurd van RB Leipzig, dat de tweejarige overeenkomst met PSV voortijdig kan beëindigen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Drommel een succes bij PSV?

Eens
65%
Oneens
35%
(2166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws